***       Водещите новини за деня до 13.00 ч., 

...
   ***   
   Водещите новини за деня до 13.00 ч., 
Коментари Харесай

Водещите новини! Свидетелски разкрития за екшън/гонката вчера в София. Руска фирма набърка М.Ненков в измама с лекарства


   ***   

   Водещите вести за деня до 13.00 ч.,   
   на 31 януари   

 

Клип улови зрелищния арест. Видеа обиколиха обществените мрежи и породиха полемика за това спазени ли са всички правила при задържането на мъжа, който е с голям брой прегрешения.

***

И още…

***

В общинската администрация са постъпили сигнали на жители за вандалски автомобилни прояви – кат образуване на нерегламентирани надпревари и демонстративни маневри, които заплашват живота на пребиваващите в обитаемото място, повреждат пътната инфраструктура, частни и общински парцели.

***

***

„ Готови сме да свикаме икономическа комисия когато и да е, в случай че пожелаете, тъй като за нас еврозоната е жизненоважна, би трябвало да защитим ползите на България! “

***

„ Изпращачът на стоката е с съветско име, по телефона имаше съветски акцент. Моят представител е бил принуждаван да купи повече, тъй като не работи независимо. Цената му е 60 лв..

Активизирани са ГДБОП, прокуратурата, БАБХ и Асоциацията за отбрана на потребителите. Хостингът е регистриран отвън Европейски Съюз и това са компании, които разрешават подобен вид интернет измами.

Плащането става за сдружение, записано в Обединеното кралство на съветско име “.

***

„ ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " Възраждане " и " Български напредък " съзнателно са забавили измененията в Наказателно-процесуален кодекс и Закона за правосъдната власт.

" Тези партии имаха волята да одобряват промени в изборното законодателство небрежно и да погазят всевъзможни периоди, само че нямаха волята да одобряват закон за следствие на основния прокурор и битка с корупцията ".

***

***

Съединените щати няма да изпратят изтребители F-16 на Украйна. Това разгласи президентът Джо Байдън.

По-рано Киев съобщи, че бойните самолети са най-нужното им военно съоръжение сега.

***

В Бразилия против него върви следствие по минимум четири наказателни производства.

Болсонаро отпътува за Съединени американски щати в края на предходната година, 48 часа преди да изтече президентският му мандат. Той влезе на американска територия в качеството си на представител на бразилските управляващи. 

С приключването на мандата му обаче бе издигнат въпросът на какво съображение той се намира в Съединените щати.

***

„ Най-малко 89 души са изгубили живота си ", сподели пред ДПА представител на локалните сили на реда.

Най-малко 221 са ранените при вчерашния гибелен атентат, който беше осъществен в претъпкана джамия, намираща се в строго охранявана зона покрай централата на полицията.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР